Tipar digital

Tipografie digitala presupune rapiditate, costuri reduse, eficienta, flexibilitate pentru o gama variata de tiparituri: pliante si fluturasi, etichete, coli de prezentare, mape produse, foi cu antet, plicuri personalizate, carti de vizita si altele.

Avantaje: Serviciile de tiparire digitala reprezinta un mod economic si util de a realiza produse tiparite in serii sau tiraje mici, de pana la 1000 bucati. Avantajele acestui mod de tiparire este dat de costurile reduse, procedura de imprimare eliminand cheltuielile specifice tiparului offset (placi, filme si altele)

Bun de tipar: in tipografie digitala timpii de realizare a produselor este mult diminuat, posibilitatea de a realiza o mostra de tipar inaintea predarii in executie a lucrarilor, fiind mult mai usor si rapid de realizat. Deasemenea actualizarea si modificarile ulterioare vizualizarii bunului de tipar sunt usor de realizat implicand costuri minime.

Calitate: produsele tiparite intr-o astfel de tipografie indeplinesc standarde calitative ridicate, rezolutiile de imprimare fiind variabile de la caz la caz.