Plotter

Bannere din poliplan, simpla fata sau dubla-fata, realizate prin personalizare cu autocolant debitat la cutterplotter sau tiparire directa in policromie pe materialul de banner. Bannerele pot fi finisate prin tivire, capsare si se montaza, la cerere, in diferite locatii indicate de catre client.

Cu iluminare din interior sau exterior, casetele si firmele luminoase pot fi realizate pe suport metalic, cu fete din stiplex sau poliplan, personalizate cu autocolant, serigrafie sau printate de la o culoare la policromie. Iluminarea din interior se poate face cu neoane obisnuite sau neoane cu descarcari in gaze spectrale iar cea din exterior cu spoturi luminoase.

Inscriptionari autoturisme cu autocolant PVC debitat la cutter-plotter sau tiparit in policromie

Afise pentru evenimente de orice dimensiune.

Mash-ul se realizeaza pe suport din material plastic (asemanator cu materialul textil), printabil de la o culoare la policromie. Mash-ul poate fi tivit, capsat si fixat cu cordelina in diverse locatii preferate de client, recomandabil pentru expunere in interior sau exterior. De asemenea mash-ul este pretabil afisarii in sisteme metalice Roll-up, foarte usor de pastrat si transportat.